Nieuws

VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

15-04-2023 12:35 Laatste update: 12:43

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen is. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden vandaag.

Manchester City - Leicester City

Manchester City kan zaterdagavond de spanning in de Premier League weer helemaal terugbrengen met een overwinning op Leicester City. The Foxes staan voorlaatste in Engeland en beginnen met manager Dean Smith aan de missie om degradatie te ontlopen. City kan de achterstand op Arsenal terugbrengen tot drie punten en moet in eigen huis nog tegen The Gunners spelen. 

De wedstrijd begint om 18.30 uur en wordt uitgezonden op Viaplay.

Sparta Rotterdam - SC Heerenveen

Zaterdag gaan ook voldoende wedstrijden in de Eredivisie weer van start. Sparta staat nog altijd knap zesde en heeft een flinke voorsprong bij elkaar gespeeld ten opzichte van de concurrentie. Heerenveen staat achtste en kan zeer goede zaken doen richting Europese play-offs met een overwinning: al helemaal omdat concurrent RKC het opneemt tegen degradatiekandidaat FC Groningen.

Het duel begint om 21.00 uur en wordt uitgezonden op ESPN.

Real Madrid - Cádiz

Real Madrid kan de goede vorm doorzetten in het duel met Cádiz, dat op de veertiende plaats staat in de Primera División. De Koninklijke gaan de achterstand op FC Barcelona niet meer goedmaken, maar moeten ook uitkijken dat de concurrentie niet nog dichter bij komt: Atlético Madrid volgt op slechts twee punten achterstand. In Europa doet Real het wel goed: in de kwartfinale van de Champions League werd met 2-0 van Chelsea gewonnen.

Het duel begint om 21.00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. 

Bekijk vooral hier het volledige speelschema van alle topcompetities!