VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

Zijn er voetbalwedstrijden op tv vandaag?
14 april om 09:00

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen is. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden vandaag.

ExcelsiorGo Ahead Eagles

Aan Excelsior en Go Ahead Eagles de eer om speelronde 29 af te trappen in de Eredivisie. Het is meteen een spannend duel in de onderste regionen van de Nederlandse competitie. De Rotterdammers staan in de degradatiezone en kijken tegen een gat van zes punten aan met de Deventenaren, die zich op hun beurt weer in één klap zo goed als veilig kunnen spelen.

Het duel is vanaf 20.00 te volgen op ESPN 2.

Keuken Kampioen Divisie: PEC kan promotie veiligstellen, hete derby tussen NAC en Willem II  

Ook in de Keuken Kampioen Divisie worden er weer de nodige wedstrijden gespeeld. De meeste mensen zullen afstemmen op PEC Zwolle – SC Telstar, aangezien de Blauwvingers zich bij een overwinning in combinatie met een negatief resultaat van Almere City verzekeren van promotie naar de Eredivisie. Ook in Breda staat er een heet potje op het programma. De Brabantse derby tussen NAC en Willem II gaat worden gespeeld.

Op het schakelkanaal van ESPN (1) zijn alle KKD-wedstrijden te volgen, PEC – Telstar is op ESPN 3 te zien en NAC – Willem II is op ESPN 4 te volgen.

Toulouse – Olympique Lyon

In Frankrijk staat er ook nog een leuke pot met een Nederlandse tint op de rol. Het Toulouse van Thijs Dallinga, Branco van der Boomen en Stijn Spierings neemt het op tegen niet de minste tegenstander: Olympique Lyon. Voor Toulouse zijn het mooie weken. De club uit Zuid-Frankrijk wist de finale van de Coupe de France te halen en ook in de competitie is er nog van alles mogelijk.

Het duel is op het voetbalkanaal van Ziggo te volgen.