Nieuws

NEC slaat slag met gewilde back: 'Altijd aangegeven dat dit mijn club is'

NEC slaat slag met gewilde back: 'Altijd aangegeven dat dit mijn club is'

30-03-2023 11:07
1

Bart van Rooij heeft zijn aflopende verbintenis bij NEC met twee jaar verlengd. De 21-jarige verdediger ligt met de ondertekening van zijn nieuwe contract tot medio 2025 vast in Nijmegen.

Dat meldt NEC via het eigen clubkanaal. Van Rooij loopt al sinds zijn negende rond op het jeugdcomplex van De Goffert en debuteerde in februari in de hoofdmacht. Dit seizoen is hij een onbetwiste waarde in het elftal van Rogier Meijer. "Na goede gesprekken met de club ben ik ervan overtuigd dat bij N.E.C. blijven de juiste keuze is voor mijn ontwikkeling", reageert de rechtsback op zijn contractverlenging.

Naar verluidt waren FC Twente en FC Utrecht in de markt om de verdediger transfervrij in te lijven. "Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik verschillende opties heb overwogen, evenals ik altijd heb aangegeven dat N.E.C. mijn club is", legt Van Rooij uit. "Ik loop hier al bijna dertien jaar rond en heb de promotie naar de Eredivisie meegemaakt. De komende seizoenen wil ik samen verder groeien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!