Reactie

Room onthult geheim achter gekregen Messi-shirt: 'Hij zou het wel voor me vragen'

Room onthult geheim achter gekregen Messi-shirt: 'Hij zou het wel voor me vragen'

29-03-2023 22:36

Eloy Room heeft zijn geheim voor het bemachtigen van het shirt van Lionel Messi prijsgegeven. De doelman van Curaçao wist het gewilde shirt van de Argentijn te bemachtigen nadat de doelman eerder met 7-0 had verloren met zijn land.

Niet alleen Room aasde op het shirt van Messi, maar geeft toe wel een bijzondere troef te hebben ingezet. "Ik heb een Argentijnse teamgenoot bij Columbus Crew: Lucas Zelarayán", onthult de doelman bij de NOS. "Voor de wedstrijd vroeg ik al aan hem of hij niet kon regelen dat ik het shirt van Messi zou krijgen. Hij kent wat spelers binnen de Argentijnse selectie."

"Hij vertelde dat hij het wel voor me zou vragen, maar dat ik het tijdens de wedstrijd toch echt zelf zou moeten doen, omdat iedereen natuurlijk het shirt van Messi wil", vervolgt Room, die La Pulga een hattrick zag maken. "In de rust liep ik toevallig naast hem richting de spelerstunnel. Dus ik vroeg om zijn shirt en hij zei meteen dat het goed was, na de wedstrijd. Ik dacht nog: dat zegt hij nu wel, maar straks vergeet hij het."

Tot zijn grote verbazing was Room niet de enige van de twee die een shirt in ontvangst nam. Er was sprake van een wedergunst. "Ik dacht: dat hoeft hij vast niet te hebben. Maar hij vroeg er meteen om. Dus toen ruilden we shirts", aldus de gelukkige Curaçao-doelman, die zelfs nog wat complimenten in zijn zak mocht steken. "Ik feliciteerde hem en hij complimenteerde mij met wat reddingen. Mooi om dat van zo'n grote speler te horen. Hij was heel aardig en oprecht", besluit hij.