Danny Blind niet verrast door ontslag Nagelsmann: 'Hebben ze hun redenen voor '

Blind niet verrast door ontslag Nagelsmann: 'Zullen ze hun redenen voor hebben'
26 maart om 07:20
Laatste update: 26 maart om 09:18

Danny Blind kan zich wel vinden in het ontslag van Julian Nagelsmann bij Bayern München. De Duitser moest deze week onverwachts het veld ruimen en plaats maken voor Thomas Tuchel.

Het ontslag van Nagelsmann kwam enigszins uit de lucht vallen. Bayern koos er voor om de Duitser op straat te zetten terwijl de club nog meestrijd om zowel de landstitel, de DFB-Pokal en de Champions League. Blind was echter niet verrast door het ontslag. "Dat is ook wel weer bijzonder, natuurlijk. Tuchel is natuurlijk een gerenommeerde trainer, dus we gaan het zien. Aan de ene kant strijdt Bayern nog op drie fronten, maar aan de andere kant zullen ze hun redenen ervoor hebben", vertelt Blind bij Ziggo Sport

Blind geeft aan dat in Duitsland de technisch directeur van een club dichter op de staf zit. "Die zit er dus dusdanig dicht op, dat hij ook wel bepaalde dingen kan constateren waar hij niet tevreden over is. Ik mag aannemen dat het op die manier gegaan is. Dan kan het een vreemde beslissing zijn, maar het is wel een beslissing met ballen."