Transfernieuws

'Nieuws uit Nijmegen: NEC bindt talentvolle aanvaller Tavsan langer aan zich'

'Nieuws uit Nijmegen: NEC bindt talentvolle aanvaller Tavsan langer aan zich'

16-03-2023 18:13 Laatste update: 18:17

NEC heeft het contract van Elayis Tavsan verlengd, meldt Voetbal International. De 21-jarige vleugelaanvaller ligt nu tot medio 2024 vast in Nijmegen.

Het contract van Tavsan zou komende zomer aflopen, maar NEC heeft de eenzijdige optie op verlengen met één jaar gelicht. De talentvolle aanvaller verruilde in de zomer van 2020 Sparta Rotterdam voor Nijmegen. Hij maakte de afgelopen seizoenen furore in het Goffertstadion en heeft ook dit seizoen een belangrijke rol in de ploeg van Rogier Meijer. Hij maakte in het Eredivisie-seizoen 2022/2023 in 24 van de 25 wedstrijden minuten.

Tavsan, die al zes interlands voor Jong Oranje achter zijn naam heeft staan, werd afgelopen zomer nog in verband gebracht met Besiktas. Naar verluidt had NEC al een akkoord bereikt met de Turkse grootmacht, maar wilde de 21-jarige vleugelaanvaller niet vertrekken naar de Süper Lig. Aangezien de Nijmeegse club heeft besloten om het contract met één jaar te verlengen, is de kans groot dat NEC Tavsan komende zomer voor een mooi bedrag wil verkopen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!