Transfernieuws

Frenkie de Jong wuift geruchten weg: 'Ik wil hier nog vele jaren blijven'

Frenkie de Jong wuift geruchten weg: 'Ik wil hier nog vele jaren blijven'

10-03-2023 09:52

Frenkie de Jong is voorlopig niet van plan te vertrekken bij FC Barcelona. De middenvelder voelt zich op zijn plek en heeft de hectische transferzomer achter zich gelaten. 

De Jong stond de gehele zomer in de belangstelling van Manchester United en lag zelf enigszins overhoop met Barcelona. De middenvelder bleef echter in Catalonië en heeft het naar zijn zin. "Ik ben hier op mijn gemak en heel tevreden. Ik wil bij Barça blijven, nog heel veel jaren", stelt de Nederlander tegenover radiozender RAC1. "Ik wist vanaf het eerste moment dat ik bij Barça zou blijven en ben daar nooit op teruggekomen."

De voetballer maakte in 2019 de overstap van Ajax naar Barcelona en heeft daar nooit spijt van gehad. "Ik heb er altijd van gedroomd om voor Barça te spelen en ik wil hier succes hebben", stelt De Jong, die hard op weg is naar zijn eerste landstitel in Spanje. "Ik heb La Liga nog nooit gewonnen. Dit is mijn vierde seizoen hier en zo dicht bij als nu ben ik nog nooit geweest, maar de weg is nog lang."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!