Nieuws

Slot ziet Feyenoord-spelers tegen grenzen aanlopen: 'Sparen is niet uitgesloten'

Slot ziet Feyenoord-spelers tegen grenzen aanlopen: 'Sparen is niet uitgesloten'

08-03-2023 18:22

Arne Slot overweegt donderdag wat spelers van Feyenoord te gaan sparen tegen Shakhtar Donetsk. De trainer merkt dat de tank bij sommigen wat leeg begint te raken.

Waar Slot tijdens de eerste seizoenshelft nog geregeld van basiself veranderde, is dat in de tweede seizoenshelft een stuk anders. Dat heeft enerzijds te maken met het feit dat spelers steeds meer op elkaar ingespeeld raken, maar anderzijds ook door de personele problemen die zich voordoen. Tel het drukke programma er nog bij op en het is goed voor te stellen dat sommige spelers het fysiek moeilijker krijgen.

"Sparen is niet uitgesloten", begint Slot tijdens het persoment van woensdag. "Het heeft niet te maken met dat ik de andere wedstrijden belangrijker vindt, maar meer met spelers die tegen grenzen aan het aanlopen zijn. Als er verrassingen zijn, dan zie je dat morgen. Het is niet uitgesloten dat er wat spelers eerder uitgaan en wat frisse krachten erin komen", klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!