Nieuws

Szymanski maakt zich op voor basisrentree bij Feyenoord: 'Ben er 100% klaar voor'

Szymanski maakt zich op voor basisrentree bij Feyenoord: 'Ben er 100% klaar voor'

08-03-2023 18:10

Sebastian Szymanski is naar eigen zeggen klaar voor Shakhtar Donetsk. De middenvelder van Feyenoord kampte een maand lang met een blessure, trainer Arne Slot heeft te kennen gegeven dat hij hem in de basis laat starten.

Een maand geleden raakte Szymanski geblesseerd in de uitwedstrijd tegen FC Twente. De Pool liep een knieblessure op, waar hij de nodige tijd voor nodig had om te herstellen. Afgelopen zaterdag viel de middenvelder weer eens in bij Feyenoord tegen FC Groningen, wat hij deed met verve.

"Ik ben honderd procent fit en ben er klaar voor", begint Szymanski op de persconferentie. De Pool speelt op vertrouwde bodem, aangezien Shakhtar noodgedwongen uit moet wijken naar het stadion van Legio Warschau in Polen. "Ik hoop dat er supporters uit Polen komen die Feyenoord supporten. Mijn familie komt in ieder geval om ons aan te moedigen", besluit hij.

Het duel tussen Shakhtar en Feyenoord begint donderdagavond om 21.00.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!