Nieuws

'Meerdere clubs houden situatie van Greenwood bij United nauwlettend in de gaten'

'Meerdere clubs houden situatie van Greenwood bij United nauwlettend in de gaten'

02-03-2023 16:45

Verschillende clubs hebben er wel oren naar om Mason Greenwood van Manchester United te huren. Volgens The Telegraph wil United echter niet meewerken aan een mogelijke deal.

Greenwood kwam als een komeet bij Manchester United, maar viel net zo snel weer buiten de boot. Dat had zo zijn externe redenen, aangezien de aanvaller werd verdacht van verkrachting en mishandeling van zijn vriendin. Greenwood werd begin 2023 vrijgesproken, maar behoort nog niet tot de selectie van United. Volgens The Telegraph heeft dat verschillende clubs aan het denken gezet.

Gezien de openingsdata van de transfermarkt zou een transfer er sneller van kunnen komen dan je zou verwachten. Zo kunnen Turkse clubs nog altijd op zoek naar spelers, aangezien deze transfermarkt nog open is. Van transfer op korte termijn lijkt in ieder geval geen sprake te zijn. Manchester United zou niet willen meewerken en eerste hun eigen onderzoek afwachten.

De laatste keer dat Greenwood in actie kwam voor Manchester United dateert alweer van meer dan één jaar geleden. Na een kort gevangenisbezoek staat hij nu weer op vrije voeten.