Transfernieuws

'City na vijf jaar opnieuw geïnteresseerd in bankzitter van Chelsea'

'City na vijf jaar opnieuw geïnteresseerd in bankzitter van Chelsea'

28-02-2023 12:40
1

Manchester City is opnieuw geïnteresseerd in Mateo Kovacic. De Kroatische middenvelder komt weinig aan de bak bij het noodlijdende Chelsea FC en zou een interessante optie zijn voor de nummer twee van de Premier League.

The Telegraph schrijft dat City gebruik wil maken van het aflopende contract van de Kroaat. Kovacic zou een taak kunnen vervullen als balafpakker bij The Citizens. De club van Pep Guardiola was vijf jaar geleden al geïnteresseerd in de middenvelder, die destijds nog bij Real Madrid speelde. Kovacic besloot echter naar Chelsea te verhuizen voor 45 miljoen euro.

Chelsea moest het afgelopen seizoen met de aflopende contracten van Jorginho, Thiago Silva, N'Golo Kanté en Kovacic aan de haal. Jorginho werd in januari aan Arsenal verkocht en Silva tekende onlangs een verlenging bij Chelsea. Kanté staat ook op het punt te verlengen. Kovacic was in het verleden actief bij Internazionale en Real Madrid. De middenvelder moet het dit seizoen vooral met invalbeurten doen bij het met sterren overgoten Chelsea.