Nieuws

Mening over Ten Hag als beste coach ter wereld niet gedeeld: 'Gaat beetje te ver'

Mening over Ten Hag als beste coach ter wereld niet gedeeld: 'Gaat beetje te ver'

27-02-2023 21:15
2

Robbie Savage stelt dat Erik ten Hag de beste trainer ter wereld is, maar dat gaat volgens Andy van der Meijde wat te ver. Bij Veronica Offside worden de prestaties van de Nederlandse manager van Manchester United besproken.

"Ze hebben ook wel veel geïnvesteerd, maar dit keer wel in de goede spelers. Daar staan ze niet echt om bekend", begint Wim Kieft in de uitzending. De voormalig topspits is onder de indruk van de prestaties van Ten Hag, die zondagavond de League Cup wist te winnen. "Hij weet ze goed in te passen en het gaat echt de goede kant op. Het kan niet op."

Savage – voormalig profvoetballer – stelde zondagavond dat Ten Hag zelfs de beste trainer van de wereld is, maar daar gaat Van der Meijde niet in mee. "Dat gaat wel een beetje te ver. Het gaat goed, hij heeft een beker gewonnen maar die is niet veel waard. Je ziet wel dat er een stijgende lijn is en dat je eruit ligt als je zijn visie niet volgt."

"Wat hij doet is heel knap", beaamt ook Dick Advocaat, die zelf als geen ander weet hoe het trainersvak in elkaar steekt. "Hij heeft vervelende maatregelen moeten nemen. Aan de andere kant werkt het wel als je onbeperkt geld uit mag geven", besluit hij.