Nieuws

Mbappé blijft positief na nederlaag: 'Zaak dat iedereen goed eet en slaapt'

Mbappé blijft positief na nederlaag: 'Zaak dat iedereen goed eet en slaapt'

14-02-2023 23:57

Kylian Mbappé heeft er ondanks de 0-1 nederlaag tegen Bayern München vertrouwen in dat Paris Saint-Germain zich weet te plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League. De Franse vedette laat weten dat de spelers goed moeten eten en slapen in aanloop naar de returnwedstrijd.

PSG kwam vroeg in de tweede helft op achterstand door een doelpunt van Kingsley Coman. In de slotfase zochten de Fransen tevergeefs naar de gelijkmaker. "We moeten het einde onthouden. We hebben een achterstand, maar we hebben gezien dat we in staat zijn om het hen moeilijk te maken", zegt Mbappé tegenover Canal+, opgetekend door Voetbal International.

"We gaan nu daarheen om ons te plaatsen. Het is nu zaak dat onze spelers in een goede staat zijn voor de return, dat iedereen goed eet en goed slaapt. Als we onze ploeg hebben en aanvallend spelen, zullen zij het niet gemakkelijk krijgen", aldus de Franse vedette, die toegeeft dat hij eigenlijk geen minuten zou maken tegen Bayern. "Nee, het was niet voorzien, maar ik had zin om mijn vrienden te helpen. We hebben hier dag en nacht voor gewerkt."

De returnwedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Bayern München wordt 8 maart vanaf 21.00 uur afgewerkt in Duitsland.