Nieuws

'Sponsoren PSV staan reclameplekken af voor wervingsactie van zieke Slegers'

'Sponsoren PSV staan reclameplekken af voor wervingsactie van zieke Slegers'

09-02-2023 16:59

In het Philips Stadion zullen de reclameblokken zaterdagavond in het teken staan van de wervingsactie van de zieke Thijs Slegers. De perschef van PSV is ongeneeslijk verklaard en daarom willen de sponsoren van PSV aandacht besteden aan het werven van bloed- en stamceldonoren. 

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de reclameblokken in het stadion zaterdag worden omgetoverd wanneer PSV het tegen FC Groningen opneemt. De sponsoren kwamen tot het unanieme besloot om Slegers een hart onder de riem te steken en bij te dragen aan de wervingsactie van de zieke perschef. Slegers deelde vorige week mee dat hij niet meer kan worden genezen en gaf meteen de oproep voor meer bloed- en stamceldonoren.

Tijdens de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV gaf het publiek in de twaalfde minuut al een fraai eerbetoon aan Slegers en nu komt daar een berg aan publiciteit bij. Matchis liet al weten na de oproep van Slegers al ruim 4000 nieuwe donoren te hebben verworven. Gezien een grote hoeveelheid van dat getal uit mannen bestond, werd al snel de link gelegd met de oproep van Slegers.