Nieuws

Marquinhos woest na bekeruitschakeling: 'Het is tijd om onze mond te houden'

Marquinhos woest na bekeruitschakeling: 'Het is tijd om onze mond te houden'

09-02-2023 09:15

Aanvoerder Marquinhos is erg kritisch op Paris Saint-Germain na de uitschakeling in de Franse beker. De Braziliaanse centrumverdediger laat weten dat de nederlaag tegen Olympique Marseille hard is aangekomen.

PSG verloor woensdagavond met 2-1 van Olympique Marseille in de achtste finale van de Coupe de France. "We wisten dat ze veel druk zouden zetten, maar slaagden er niet in hun linies sneller over te slaan. We maakten een paar fouten die ons duur kwamen te staan", doelt Marquinhos op de tegentreffers, opgetekend door Voetbal International

"Het is een nederlaag die pijn doet omdat het een bekerwedstrijd is tegen onze grote rivaal", vervoglt de aanvoerder van PSG. "We wilden terugkomen naar Parijs met een overwinning en kwalificatie voor de volgende ronde. Het is tijd om onze mond te houden. We weten dat we veel moeten verbeteren als we dit seizoen goede dingen willen doen. Een verloren titelkans, dat doet pijn. We walgen ervan."

PSG staat nog wel altijd ruim aan kop in de Franse competitie. Het gat met nummer twee Olympique Marseille bedraagt act punten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!