Nicolò Zaniolo heeft een contract getekend bij Galatasaray

Here we go: 'Zaniolo-soap ten einde, Italiaan heeft contract getekend in Turkije'

8 februari om 16:50

Galatasaray heeft zich versterkt met Nicolò Zaniolo, meldt Fabrizio Romano. Dat is goed nieuws voor de Italiaan, die voor nu een punt zet achter zijn soap bij AS Roma.

Romano heeft zojuist zijn bekende 'here we go' gegeven. Volgens de transfergoeroe heeft Zaniolo een contract getekend tot medio 2027 bij Galatasaray, dat hem naar verluidt voor 20 tot 22 miljoen overneemt. Ook staat er een afkoopclausule in het contract: in de toekomst kunnen geïnteresseerde clubs hem voor 35 miljoen euro overnemen.

Dat hij een krabbel heeft gezet onder een contract in de Turkse wereldstad zal Zaniolo goed doen. De middenvelder heeft een meer dan verstoorde relatie met zijn voormalig werkgever AS Roma, nadat hij meermaals zou hebben aangegeven te willen vertrekken uit de Italiaanse hoofdstad. Fanatieke supporters van Roma zouden hem zelfs bij zijn huis hebben opgezocht en niet al te vriendelijk hebben verzocht om te vertrekken.

Waar Zaniolo van Roma is verlost, zit de andere zondebok er nog altijd. Rick Karsdorp heeft net als de Italiaan een slechte relatie met de club die hem in 2017 overnam van Feyenoord.