Wedstrijdverslag

Juventus wint weer eens in de competitie en maakt korte metten met Salernitana

Juventus wint weer eens in de competitie en maakt korte metten met Salernitana

07-02-2023 22:41 Laatste update: 22:43

Juventus is de maand februari vooralsnog goed begonnen. Na de overwinning in de beker tegen SS Lazio stond dinsdagavond Salernitana tegenover De Oude Dame. Juventus won met eenvoud op bezoek bij de laagvlieger.

Juventus heeft een aantal zeer teleurstellende weken achter de rug. Naast de mindere resultaten kreeg de club vijftien punten in mindering vanwege geknoei met de financiën. Door de straf zakte Juve flink in de ranglijst en stond de ploeg in aanloop naar het duel slechts veertiende. Juventus was de betere ploeg in de eerste helft en kwam na een klein half uur op voorsprong door Dusan Vlahovic. De Servische spits werd met veel verwachtingen naar Juventus gehaald en kon niet altijd de verwachtingen inlossen, maar opende wel de score.

In de tweede helft liepen de bezoekers uit door een treffer van Filip Kostic en een tweede van Vlahovic, die vier maanden lang niet wist te scoren. Door de overwinning klimt Juventus flink in de stand en staat de ploeg nu tiende. Salernitana staat op plek zestien in de Serie A.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!