Transfernieuws

'United en Ten Hag bespreken twee topspitsen en hopen in de zomer toe te slaan'

'United en Ten Hag bespreken twee topspitsen en hopen in de zomer toe te slaan'

07-02-2023 21:43 Laatste update: 21:47

Manchester United hoopt in de komende transferzomer Harry Kane of Victor Osimhen naar Old Trafford te halen. Manager Erik ten Hag wil minstens één topspits verwelkomen, meldt The Telegraph. 

Osimhen maakt dit seizoen een ijzersterke indruk bij Serie A-koploper Napoli. Kane wordt al langer in verband gebracht met een overstap naar Manchester. 'Ten Hag bekijkt nog of voor Harry Kane of Victor Osimhen moet worden gegaan', schrijft The Telegraph. 'Verschillende mensen binnen de club hebben aangegeven dat Osimhen beter past in het profiel dat Ten Hag graag ziet. Een spits met veel snelheid en kracht en iemand die voorop gaat in het drukzetten.'

Naar verluidt is Ten Hag zeer gecharmeerd van Osimhen, die wel vaak geblesseerd is geweest in het verleden. Dat zou mogelijk een reden zijn om voor Kane te gaan. Vooral de Premier League-ervaring van de Tottenham Hotspur-aanvoerder wordt gezien als een groot pluspunt. Nu heeft Te Hag bij United de beschikking over Wout Weghorst, maar de Oranje-international zal komende zomer terugkeren naar Burnley.