Transfernieuws

'Becker in de belangstelling van Premier League-clubs: bod reeds uitgebracht'

'Becker in de belangstelling van Premier League-clubs: bod reeds uitgebracht'

06-02-2023 16:22
1

Sheraldo Becker kan rekening op belangstelling vanuit de Premier League, meldt BILD-journalist Christian Falk. De Duitser doet zijn uitlatingen over de revelatie van Union Berlin in gesprek met Caught Offside.

Becker doormaakt bij de aanstaande Europa League-tegenstander van Ajax een topseizoen en was al bij vijftien doelpunten betrokken tijdens de huidige voetbaljaargang. Die prestaties zouden hem op belangstelling uit Engeland komen te staan. "Zowel West Ham als Everton hebben interesse in Sheraldo Becker", zegt Falk tegen de website.

De journalist zegt bevestiging te hebben gehad - zonder een bron te noemen - dat er maandag een bod is uitgebracht op de Nederlander van één van de twee Premier League-clubs. Union zou op zijn beurt niet te trappelen staan om Becker van de hand te doen. De Berlijnse formatie staat na negentien duels op de tweede plek in de Bundesliga op slechts één punt achterstand van koploper Bayern München.

"Maar in de zomer weten ze dat ze hem kunnen verliezen", vervolgt Falk. "Hij heeft een contract dat loopt tot 2025. Ik kan me voorstellen dat hij in de zomer overstapt naar de Premier League." De huidige marktwaarde van Becker wordt door Transfermarkt.de geschat op vijftien miljoen euro. In 2019 vertrok de watervlugge aanvaller nog op transfervrije basis van ADO Den Haag naar Duitsland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!