Nieuws

Van Beek laat van zich horen: 'Op mentaal vlak ga ik vaak getest worden'

Van Beek laat van zich horen: 'Op mentaal vlak ga ik vaak getest worden'

02-02-2023 16:56

Sven van Beek heeft na het succesvol doorstaan van de operatie aan zijn achillespees van zich laten horen. De sc Heerenveen-aanvoerder denkt in de komende periode ook op mentaal vlak getest te gaan worden.

Het noodlot voor Van Beek sloeg toe bij de wedstrijd tegen RKC. In de slotfase van het duel moest hij zich ondersteund door twee verzorgers van het veld laten dragen. Al snel werd duidelijk dat de kwetsuur ernstig was. Via zijn persoonlijke Instagram-pagina laat de captain weten dat de operatie goed is gegaan.

'Aankomende tijd zal ik op het mentale vlak vaak getest worden', stelt Van Beek. 'Gelukkig weet ik uit ervaring hoe ik hiermee om moet gaan. Ik weet dat ik sterker terugkom en dat ik altijd geniet van de momenten op het veld.' Bij Heerenveen is de centrumverdediger normaliter onomstreden. Sinds de zomer van 2021 speelt hij in Friesland. Het is onduidelijk of Van Beek dit seizoen nog in actie kan komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!