Misidjan trots op voorlopig seizoen Twente: 'Je proeft dat het leeft in de regio'

Misidjan trots op positie Twente
2 februari om 07:00

FC Twente is wederom bezig aan een goed seizoen en dat doet Virgil Misidjan goed. De aanvaller stelt dat de achterban weer trots is en dat de titelaspiraties nog zeker niet gedoofd zijn. Misidjan kon terugkeren naar Bulgarije, maar Twente vond de speler te belangrijk.

Misidjan spreekt over het seizoen van Twente bij Voetbal International. "Je proeft wel dat er wat leeft in de regio, bij de achterban. Dit is wel een seizoen, het kán wel weer. De trots is terug en dat begrijp ik. Wij hebben dit seizoen al laten zien we meekunnen met de top, en niet alleen met de subtop." Twente laat vooral in eigen huis fraaie dingen zien. "Zeker in ons eigen stadion is ons voetbal vaak echt van hoog niveau. Uit laten we nog te veel punten liggen. Gezien de kwaliteiten in onze groep, en de manier waarop we met elkaar omgaan, denk ik wel dat we vorig seizoen kunnen overtreffen."

Het overtreffen van het vorige seizoen zou een top drie rankering betekenen voor de Tukkers, die vorig seizoen 68 punten verzamelden en daarmee plek vier verdienden. Misidjan had het de laatste jaren lastig bij onder meer FC Nürnberg, waar hij mee uit de Bundesliga degradeerde in 2019, maar voelt zich op zijn plek bij Twente. "Ik voel me eindelijk vrij. Dit seizoen voel ik me zoveel fitter en frisser. Daardoor kan ik betere keuzes maken. Ik speel nu elke wedstrijd met de intentie om beslissend te zijn."