Transfernieuws

'Utrecht wil succesrecept herhalen: Ajax-middenvelder moet naar Galgenwaard komen'

'Utrecht wil succesrecept herhalen: Ajax-middenvelder moet naar Galgenwaard komen'

30-01-2023 13:50

FC Utrecht heeft zijn vizier gericht op Victor Jensen. Volgens het Algemeen Dagblad willen de Domstedelingen de middenvelder losweken bij Jong Ajax.

Het AD stelt dat Utrecht nog een extra middenvelder zoekt, waarbij Jensen een belangrijke gegadigde is. De 22-jarig Deen maakte al wel zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax en zat afgelopen zondag nog op de bank tijdens het gewonnen uitduel tegen Excelsior (1-4), maar lijkt nauwelijks aan spelen toe te gaan komen onder John Heitinga.

Met Jensen hoopt Utrecht het succesvolle recept te gaan herhalen: een buiten de boot vallende middenvelder wegplukken bij een topclub. Eerder deed het dat met Taylor Booth, de revelatie uit de Domstad die eerder deze zomer werd weggehaald bij Bayern München. Naar alle waarschijnlijkheid wil Utrecht Jensen tot aan het eind van het seizoen huren.

Naast deze inkomende transfer wordt er ook uitgaand nog het een en ander verwacht. Volgens het AD staan Sylla, Djevencio van der Kust en Daishawn Redan op de nominatie om te vertrekken.