Transfernieuws

Update: Twente breekt huurcontract vroegtijdig en stuurt Griek terug naar Norwich

Update: Twente breekt huurcontract vroegtijdig en stuurt Griek terug naar Norwich

30-01-2023 18:35 Laatste update: 18:33

FC Twente heeft afscheid genomen van Christos Tzolis. De huurling van Norwich City kon dit seizoen geen potten breken en keert terug naar Engeland. 

TC/Tubantia weet te melden dat het huurcontract van Tzolis vroegtijdig zal worden beëindigd. De Griek werd in 2021 nog voor 11 miljoen euro door Norwich van PAOK Saloniki overgenomen, maar de linksbuiten beleefde een teleurstellende periode in Enschede. De speler kwam in totaal tot tien wedstrijden in de Eredivisie en wist daarin één keer te scoren.

Tzolis liep in oktober een zware knieblessure op die hem tot de winterstop aan de kant hield, maar zelfs na het herstel ziet Twente geen heil meer in de flankspeler. Het contract van Tzolis loopt tot 2026 door bij de Engelse club. Tzolis speelde deze maand 35 minuten in de Eredivisie en bleef tegen FC Utrecht en Feyenoord de hele wedstrijd op de bank zitten.

Update: Twente heeft via de officiële clubkanalen bevestigd dat Tzolis terugkeert bij Norwich City. De Griek mag zijn club gaan helpen in de Championship om promotie af te dwingen naar de Premier League.