Nieuws

El Ghazi biedt excuses aan voor wanprestatie PSV: 'Hebben collectief gefaald'

El Ghazi biedt excuses aan voor wanprestatie PSV: 'Hebben collectief gefaald'

24-01-2023 21:28

Anwar El Ghazi heeft na de nederlaag tegen FC Emmen zijn excuses aangeboden aan de achterban van PSV. De Eindhovenaren verloren na een fletse wedstrijd en dat zit de vleugelaanvaller niet lekker.

El Ghazi verscheen voor de camera van ESPN na de dure nederlaag. "We hebben collectief gefaald, dit was PSV-onwaardig", meent El Ghazi. "Iedereen bij ons moet in spiegel kijken. Dit mag niet als PSV zijnde, ongelooflijk", stelt El Ghazi, die ook kritisch is op zijn eigen kunnen. "Ik heb veel kansen gemist. Dat moet snel beter gaan. Ik word afgerekend op mijn doelpunten. Maar ik doe keihard mijn best. Ik probeer positief te blijven, ongeacht de situatie."

De speler rekent zichzelf erop af veel kansen te missen, maar stelt wel dat PSV de nodige kansen wel creërt. "Ik kom veel in scoringspositie, dat is goed. Als alles mee zat, had ik de voorbije wedstrijden wel vier of vijf keer kunnen scoren", denkt de voetballer. Feyenoord kan bij een overwinning op NEC zes punten loskomen van PSV. Ajax en FC Twente kunnen daarnaast over de voorlopige nummer drie heen bij een overwinning.