Nieuws

Waar en hoe laat wordt de loting van de Nations League met Oranje uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de loting van de Nations League met Oranje uitgezonden?

25-01-2023 10:22 Laatste update: 10:22
1

De inkt van de handtekening van Ronald Koeman onder zijn nieuwe contract bij de KNVB is pas net droog, maar zijn eerste officiële moment komt er al aan. Woensdag vindt de loting van de Final Four van de Nations League plaats. VoetbalNieuws informeert je over alles wat je moet weten.

Nations League: de Final Four

Twee maanden voorafgaand aan het WK plaatste het Nederlands elftal zich als groepshoofd van groep A4 voor de Final Four van de Nations League. Dat deed het ten koste van België, Polen en Wales. Dat geldt ook voor Spanje, Italië en Kroatië, die allen ook de nodige Europese toplanden aan de kant hebben gezet. Samen met deze drie landen gaat Oranje uitmaken wie zich de derde Nations League-winnaar ooit mag noemen.

Waar, wanneer en hoe laat is de loting?

Op woensdag 25 januari vindt de loting plaats in het Zwitserse Nyon. Om 11.00 gaan de balletjes rollen, waarna Oranje weet of het tegen Spanje, Italië en Kroatië speelt in de halve finales van de Nations League. Die vinden op 14 en 15 juni plaats in ons eigen Nederland, in De Kuip in Rotterdam en in de Grolsch Veste in Enschede.

Waar wordt de loting uitgezonden?

Vanaf 11.00 kan je terecht op het open kanaal van Ziggo Sport, waar de gehele loting uitgezonden zal worden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!