Transfernieuws

'Feyenoord presenteert Kasanwirjo maandag, hoogte van totale transfersom lekt uit'

'Feyenoord presenteert Kasanwirjo maandag, hoogte van totale transfersom lekt uit'

23-01-2023 06:46

Het bedrag waarvoor Feyenoord Neraysho Kasanwirjo van FC Groningen heeft gekocht is uitgelekt, meldt 1908.nl. Volgens het medium gaan de Rotterdammers hun nieuwe aanwinst maandag presenteren.

1908.nl meldt dat Feyenoord een vast bedrag van anderhalf miljoen euro betaalt, wat door bonussen kan oplopen tot twee miljoen euro. Dat is geen al te hoog bedrag, aangezien de pas 20-jarige speler over het nodige talent beschikt en op meerder posities uit de voeten kan.

Kasanwirjo kan als rechtercentrale verdediger, rechtsback en controlerende middenvelder uit de voeten, waardoor de Rotterdammers meerdere vliegen in één klap slaan. Of er deze transferwindow nog meer spelers bij komen, is dan ook nog maar de vraag. Daar dragen de goede prestaties van Mats Wieffer en het snelle herstel van Quinten Timber ook aan bij.

Ondanks de multi-inzetbaarheid van Kasanwirjo heeft trainer Arne Slot een duidelijk plan met hem. De oefenmeester liet afgelopen zondag op de persconferentie na de Klassieker weten dat hij zijn nieuwste aanwinst het meest als rechtercentrale verdediger ziet.