Nieuws

Blind werd gewaarschuwd door Schreuder: 'Tadic heeft dezelfde boodschap gekregen'

Blind werd gewaarschuwd door Schreuder: 'Tadic heeft dezelfde boodschap gekregen'

18-01-2023 07:41

Naast Daley Blind kreeg ook Dusan Tadic de boodschap van Alfred Schreuder dat hij het risico loopt dit seizoen gewisseld te worden bij Ajax. Dat meldde De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen bij Vandaag Inside.

Schreuder gaf in gesprek met De Telegraaf aan dat Blind na de komst van Owen Wijndal gewaarschuwd is. "We hebben het erover gehad dat een plaats op de bank eraan zou kunnen komen. Alleen was het de vraag wanneer dat zou gebeuren, óf het was niet nodig." De trainer van Ajax vindt het niet makkelijk om door te selecteren. "Dat is niet prettig als mens, maar als trainer is het je taak. Je móét naar de toekomst kijken en gewoon met volle overtuiging kiezen wat het beste voor het team is."

René van der Gijp vraagt zich vervolgens hardop af of andere spelers ook deze waarschuwing hebben gehad van Schreuder. Driessen bevestigt dat. "Tadic heeft dezelfde boodschap gekregen", aldus de chef-telesport van De Telegraaf. "Door het vertrek van Antony besloot Schreuder te gaan schuiven met de Serviër, die aan de rechterkant belandde. Die spelers weten dat het einde in zicht is en dat heeft Schreuder ook met hen overlegd."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!