Nieuws

'Feyenoord vangt bot bij Piatkowski en richt pijlen op Bosnisch international'

'Feyenoord vangt bot bij Piatkowski en richt pijlen op Bosnisch international'

14-01-2023 18:54
1

Volgens het doorgaans betrouwbare 1908.nl is Feyenoord in onderhandeling met FK Rostov. De Rotterdammers zouden hun interesse in de Bosnisch international Dennis Hadzikadunic kenbaar hebben gemaakt.

Feyenoord zag eerder op de zaterdag hoe de onderhandelingen met Kamil Piatkowski van RB Salzburg op niets uitliepen. KAA Gent zou serieus in het vaarwater zitten. Daarom schakelt de stadionclub snel over naar andere opties voor een defensieve versterking, waarvan Hadzikadunic dus één is.

De 24-jarige is geboren in Zweden en komt uit de jeugd van Malmö FF. Hij vertrok in 2018 naar Rusland, maar mocht door de oorlogsregeling weer worden verhuurd aan zijn voormalige club. Daar maakte hij wederom indruk. De 1,91 meter lange verdediger staat tot medio 2023 onder contract bij Rostov. Hij zou een transferwaarde van om en nabij de 3,5 miljoen euro vertegenwoordigen, maar vanwege zijn aflopende contract kan Feyenoord hem voor een lager bedrag binnen hengelen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!