Transfernieuws

'Tsygankov loopt in juli uit zijn contract, maar moet PSV nu nog miljoenen kosten'

'Tsygankov loopt in juli uit zijn contract, maar moet PSV nu nog miljoenen kosten'

13-01-2023 19:14
1

De interesse van PSV in Viktor Tsygankov is groot, maar de Oekraïense aanvaller zal niet zomaar zijn op te halen bij Dinamo Kiev. Tsygankov loopt dan wel in juli uit zijn contract bij de club, maar dat weerhoudt Dinamo er niet van mijoenen te eisen voor de vlugge speler.

De Telegraaf meldde vrijdag dat PSV al serieus contact heeft met de zaakwaarnemer van Tsygankov en dat wordt bevestigd door het Eindhovens Dagblad. Het ED spreekt van een 'helse klus' om de Oekraïener binnen te halen. 'De 25-jarige aanvaller is in juli transfervrij, maar moet nu nog miljoenen kosten', luidt het oordeel.

Tsygankov moet de mogelijke opvolger van Noni Madueke worden in Eindhoven. Chelsea FC trekt steeds harder aan de Engelsman en PSV zou genoegen nemen met een bod van 40 à 45 miljoen euro. Eerder werd gesteld dat de club een 'Gakpo-achtig bedrag' verwachtte voor de speler, maar dat is inmiddels iets bijgesteld. 

De Oekraïense aanvaller tekende in 2018 voor het laatst bij in Kiev en loopt nu zijn laatste contractmaanden in. De marktwaarde van de 25-jarige speler ligt rond de 22 miljoen euro.