Breaking news

'Nieuw Feyenoord-target: Rotterdammers melden zich bij Salzburg voor verdediger'

'Nieuw Feyenoord-target: Rotterdammers melden zich bij Salzburg voor verdediger'

10-01-2023 19:59 Laatste update: 19:59

Feyenoord heeft zich bij Red Bull Salzburg gemeld voor verdediger Kamil Piątkowski. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl.

Feyenoord is naarstig op zoek naar een vervanger voor de langdurig uitgeschakelde Gernot Trauner. De stopper van de Rotterdammers raakte geblesseerd aan zijn meniscus en moest onder het mes. De operatie van Trauner verliep goed, waardoor hem nu een maandenlange revalidatie staat te wachten.

Piątkowski is in beeld om Trauner op de korte termijn te vervangen. De 22-jarige Poolse verdediger moet op huurbasis naar De Kuip komen en daarbij hoopt Feyenoord een optie tot koop te bedingen.

De rechtspoot kwam driemaal uit voor het Poolse nationale elftal, maar de voorbije maanden kampte hij met enig blessureleed. Mede daardoor ging het WK aan de neus van Piątkowski voorbij. Inmiddels is de verdediger hersteld en fit om direct in actie te kunnen komen voor Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!