Transfernieuws

'Wederom vertrek bij Ajax: verdediger trekt naar laagvlieger in Primera División'

'Wederom vertrek bij Ajax: verdediger trekt naar laagvlieger in Primera División'

05-01-2023 06:45
2

Ajax-verdediger Lisandro Magallán is hard op weg naar Elche. Dat meldt het Spaanse AS.

Magallán moet een van de versterkingen worden die het elftal van Pablo Machín gaat helpen uit de onderste regionen van de Primera División weg te komen. De 29-jarige verdediger van Ajax lijkt voor de zoveelste keer te vertrekken bij Ajax, waar zijn contract 30 juni afloopt. Het is onbekend of het om een huur- of definitieve transfer gaat.

Volgens AS meldt Magallán zich binnenkort bij Elche om een medische keuring te ondergaan. De rechtsbenige centrale verdediger heeft bij Ajax nooit een basisplaats weten te veroveren. Eerder werd de Argentijn verhuurd aan Alavés, Crotone en Anderlecht. Bij laatstgenoemde club had Magallán het meeste succes en speelde hij dertig wedstrijden.

De Argentijnse verdediger is ook dit seizoen een vaste bankzitter bij Ajax. Alleen tegen Fortuna Sittard en FC Utrecht kwam Magallán een paar minuten in actie als invaller.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!