Nieuws

Heracles laat sleutelspeler niet gaan ondanks serieuze interesse van Malmö FF

Heracles laat sleutelspeler niet gaan ondanks serieuze interesse van Malmö FF

29-12-2022 13:33

Nikolai Laursen mag deze winter niet vertrekken bij Heracles Almelo, meldt VoetbalPrimeur. Het Zweedse Malmö FF wil de Deense aanvaller graag inlijven, maar Heracles houdt hem aan zijn contract.

Laursen maakte een sterke eerste seizoenshelft door in de Keuken Kampioen Divisie. Heracles Almelo is momenteel de lijstaanvoerder en de Deense aanvaller had hier een groot aandeel in. Zo was hij in zestien competitiewedstrijden goed voor negen goals en zes assists. De Almeloërs willen graag zo snel mogelijk terugkeren in de Eredivisie en hebben hierdoor besloten dat er geen enkele aanvaller mag vertrekken deze winter, meldt VoetbalPrimeur.

De Deense aanvaller stond onder meer in de belangstelling van Malmö FF. "Er is steeds meer interesse in Nikolai, maar hij wil graag kampioen worden en deze lijn doortrekken", vertelt zaakwaarnemer Steinar Dietz van Essel Sports aan het voetbalplatform.

Het contract van Laursen loopt nog door tot de zomer van 2024, maar daarin staat een optie voor nog een extra jaar. Mocht Heracles Almelo willen cashen voor de 24-jarige Deen, zal het de aanvaller komende zomer moeten verkopen.