Nieuws

Shakhtar wijst Arsenal de deur: 'Willen een bod dichter bij transfersom Antony'

Shakhtar wijst Arsenal de deur: 'Willen een bod dichter bij transfersom Antony'

29-12-2022 09:08
1

Shakhtar Donetsk heeft het bod van Arsenal op Mykhaylo Mudryk afgewezen, vertelt technisch directeur Carlo Nicolini. Naar verluidt willen de Oekraïners een bedrag van zo'n honderd miljoen ontvangen voor hun talentvolle vleugelaanvaller.

"Zestig miljoen euro is niet genoeg om Mudryk vast te leggen", zegt Nicolini tegen Calciomercato. "Onze directeur zei dat we, om Mudryk te verkopen, een bod nodig hebben dat dichter bij de transfersom voor Grealish of Antony ligt. We overwegen niet eens een bod van veertig miljoen euro." Arsenal zal dus dieper in de buidel moeten tasten om de felbegeerde Mudryk naar Londen te halen. Het is echter de vraag of de huidige koploper van de Premier League zo'n groot bedrag wil betalen.

De Oekraïense vleugelaanvaller maakt tot dusver een uitstekend seizoen door en staat in de belangstelling van verschillende Europese topploegen. Hij speelde dit seizoen twaalf competitiewedstrijden en zes Champions League-duels. Mudryk was hierin goed voor tien doelpunten en acht assists. Het contract van de 21-jarige Oekraïner loopt nog tot eind 2026.