Nieuws

Gakpo gepresenteerd bij Liverpool: Ik ben heel blij om hier te zijn

Gakpo gepresenteerd bij Liverpool: "Ik ben heel blij om hier te zijn"

28-12-2022 21:59 Laatste update: 22:06

De transfer van Cody Gakpo naar Liverpool FC is nu écht officieel. De aanvaller heeft een langdurig contract ondertekend bij The Reds

"Ik voel me echt goed, ik ben heel blij om hier te zijn. Ik kijk er naar uit om te beginnen met trainen en te gaan spelen voor deze geweldige club", aldus Gakpo op de clubsite. "Ik denk dat dit een geweldige club voor mij is en ik ga proberen te laten zien wat ik kan. Ik wil het team te helpen om nog meer mooie momenten te bereiken dan ze de afgelopen jaren al hebben gedaan. Ik denk dat het voor mij persoonlijk ook goed is om me hier te ontwikkelen en er zijn hier veel geweldige spelers van wie ik veel kan leren."

Gakpo heeft naar verluidt een contract getekend tot medio 2028 bij Liverpool. De aanvaller komt over van PSV voor ongeveer vijftig miljoen euro. De jeugdexponent van de Eindhovenaren gaat spelen met rugnummer achttien. Bij Liverpool komt Gakpo Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk tegen. Luis Diaz en Diogo Jota zullen de voornaamste concurrenten worden voor de linksbuiten, maar het duo is voorlopig nog geblesseerd.