Nieuws

Ten Hag verklaart opvallende selectiekeuzes United: 'Veel spelers zijn ziek'

Ten Hag verklaart opvallende selectiekeuzes United: 'Veel spelers zijn ziek'

27-12-2022 21:07 Laatste update: 21:30
1

Erik ten Hag heeft gekozen voor een opvallende verdediging met Luke Shaw in het centrum en Tyrell Malacia op de linkerkant. De manager van Manchester United verklaart waarom The Red Devils met een andere basiself aantreden tegen Nottingham Forest. 

"We hadden ziektes duren de week. Harry Maguire, Viktor Lindelof en Scott McTominay. Maguire is op tijd hersteld, maar nog niet helemaal fit, dus hij begint op de bank. We hebben maandag het besluit genomen en gekeken wie dinsdag weer veel beter was, dat was alleen Harry. De andere twee zijn niet beschikbaar."

"Ik had een gesprek met hem op maandag. Raphaël neemt de verantwoordelijkheid, daarom wint hij zoveel prijzen en is hij zo belangrijk. Hij heeft mij direct verteld: ik ben er klaar voor, zet me erin." United kan met een overwinning de aansluiting op de top vier weer terugvinden. De achterstand op nummer vier Tottenham Hotspur zou met een zege slechts één punt bedragen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!