Bij Helmond Sport zijn ze blij met de aanstelling van nieuwe hoofdtrainer Peeters

Peeters maakt indruk bij Helmond: 'Misschien geen vriendelijke reus voor ons'

27 december om 19:52

Bij Helmond Sport zijn ze blij met de aanstelling van nieuwe hoofdtrainer Bob Peeters. De Belgische oefenmeester heeft zijn eerste werkdag in Brabant er inmiddels opzitten. 

Jurgen Streppel, de nieuwe technische man bij Helmond Sport, heeft snel gehandeld. Helmond Sport was al een tijdje op zoek naar een nieuwe trainer en Peeters was de geschikte man. Ondanks dat hij zelf de voorkeur had om volgend seizoen in te stappen, tekende hij afgelopen vrijdag een meerjarig contract in Helmond.

"Hij was wel overtuigend, een paar dagen later was het al beklonken", zegt de kersverse trainer in gesprek met ESPN. "Streppel was met name gecharmeerd van de manier van voetballen bij TOP Oss, toen ik daar trainer was. Hij vond die visie aansluiten met zijn eigen visie", klinkt het.

Peeters maakte tijdens zijn eerste werkdag meteen indruk op Mike Havekotte. "Bij het ontbijt maakte hij direct duidelijk wat de situatie is en wat de doelstellingen zijn. Misschien geen vriendelijke reus voor ons, maar ik denk wel goed en duidelijk voor ons. Dat hebben we wel nodig."