Nieuws

Argentinië-keeper Martínez wacht gesprek bij Aston Villa: 'Gaan het erover hebben'

Argentinië-keeper Martínez wacht gesprek bij Aston Villa: 'Gaan het erover hebben'

23-12-2022 16:16

Unai Emery heeft tijdens een persconferentie gereageerd op het gedrag van Argentinië-doelman Emiliano Martínez tijdens het WK. De manager van Aston Villa geeft toe dat hij het over een aantal acties gaat hebben met de sluitpost.

"Ik ben heel trots op hem", begint Emery over Martínez. "Hij heeft de wereldbeker gewonnen met het nationale elftal. Het is geweldig. De fans van Aston Villa zullen vast trots zijn op hem." De keeper zit momenteel nog midden in de festiviteiten en heeft daarna een aantal dagen vrij. "Hij zal komende week terugkeren. Ik wil dat hij nu zijn rust pakt. Na al dat harde werken en al die emoties. Ik denk dat hij een aantal dagen rust nodig heeft. Daarna zal hij terugkeren bij ons."

Martínez viel dit WK niet alleen op met zijn geweldige optredens tijdens de strafschoppenserie. De doelman misdroeg zich na de duels met Oranje en Frankrijk door onder meer te spotten met Kylian Mbappé en de trofee voor doelman van het toernooi. "Wanneer er veel emoties bij komen kijken, is het moeilijk om ze onder controle te krijgen", reageert Emery. "Ik zal het komende week met hem hebben over sommige acties. Nu is hij nog bij de nationale ploeg. Daarna is hij weer bij ons en valt hij weer onder onze verantwoordelijkheid. Dan gaan we erover praten."

Bovenal is Emery trots op de doelman. "Voor ons is het geweldig dat we met Emiliano een WK-winnaar in ons midden hebben. Ik heb al met hem gewerkt bij Arsenal en ik ben blij dat ik weer met hem kan werken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!