Opinie

Rami haalt uit: 'Martínez is het grootste stuk stront van de voetballerij'

Rami haalt uit: 'Martínez is het grootste stuk stront van de voetballerij'

23-12-2022 11:01 Laatste update: 11:06
1

Voormalig Frans international Adil Rami heeft in harde bewoordingen uitgehaald naar Argenintinië-doelman Emiliano Martínez. De wereldkampioen kleineerde Kylian Mbappé verschillende keren na afloop van de gewonnen WK-finale.

De gebruikelijke Aston Villa-doelman maakte zich niet populair in Frankrijk door de sterspeler op controversiële wijze te beledigen. 'Hij is het grootste stuk stront van de voetbalwereld', schrijft Rami op zijn Instagrampagina. Volgens de speler, momenteel actief bij AC Troyes, zou Yassine Bono de Gouden Handschoen hebben verdiend.

Rami Insta

Daarnaast deelt Rami een cartoon in zijn Instagram-story, waarop te zien is hoe er een karikatuur wordt gemaakt van Martínez. Volgens de mandekker zijn de beledigingen van de Argentijn illustratief. 'Mbappé heeft hen zo erg getraumatiseerd dat ze het blijkbaar nodig vinden om de overwinning op ons nationale team meer te vieren dan het veroveren van het WK.'

Rami Insta 2

Mbappé wist in de finale de schijnwerpers op zich gericht. Hij scoorde een hattrick en benutte daarnaast zijn strafschop in de beslissende penaltyreeks.

Rami Insta 3