Nieuws

'Ik vind FC Groningen een prachtige club, maar wil niet tussentijds weglopen'

'Ik vind FC Groningen een prachtige club, maar wil niet tussentijds weglopen'

20-12-2022 20:15

Dick Lukkien maakt het seizoen af bij FC Emmen. De vijftigjarige oefenmeester bevestigt dat Groningen de club uit Drenthe heeft benaderd, maar hij mocht niet vertrekken uit Drenthe.

"Ik blijft trainer bij Emmen", vertelt Lukkien in gesprek met ESPN. "Er is inderdaad sprake geweest dat Groningen een belletje gedaan richting Emmen om te kijken hoe mijn contract eruit ziet. Dat loopt tot het einde van het seizoen en Emmen wilde geen toestemming geven om in gesprek te gaan. Dan is het voor mij heel simpel, omdat ik dit ook een prachtige club vind die mij heel veel vertrouwen heeft gegeven. Dan gaan we het seizoen hier op een prachtige manier afmaken."

Lukkien sluit niet uit dat hij in de toekomst een keer aan de slag gaat bij FC Groningen. "Ik vind Groningen een prachtige club, maar ik hou er ook niet van om tussentijds weg te lopen", aldus de oefenmeester van FC Emmen. "Wat ik zeg. Deze club zit in mijn hart. We hebben hier prachtige tijden beleefd met z'n allen. We hebben ook een degradatie overleefd met z'n allen. Dus ik ben volledig gericht op Emmen om dit seizoen prachtig af te maken. En hoe het daarna verder gaat dat zien we dan wel weer."