Nieuws

Mac Allister reageert op geheel eigen wijze na lovende woorden van vriendin

Mac Allister reageert op geheel eigen wijze na lovende woorden van vriendin

19-12-2022 16:25

Alexis Mac Allister kroonde zich zondag tot wereldkampioen door Frankrijk na strafschoppen te verslaan. De Argentijnse middenvelder werd via Instagram bejubeld door zijn vriendin, waarna hij op geheel eigen wijze de lovende woorden van zijn partner beantwoordde.

Met Mac Allister 116 minuten binnen de lijnen wist Argentinië de WK-titel te veroveren. Zijn vriendin kon haar geluk niet op. 'Ik hou van je kampioen!', schrijft Camila Mayan in blokletters op haar persoonlijke Instagram-pagina. 'Ik heb er geen woorden voor, maar het is gelukt. Let's go Argentinië!'

Daarop besluit manlief op geheel eigen wijze te reageren. 'Ik hou van jou! Laten we naar bed gaan samen.' Mac Allister kwam in totaal tot zes optredens op het WK verdeeld over 555 minuten. Daarbij scoorde hij één keer in het groepsduel met Polen. In de kwartfinale tegen Nederland speelde hij de gehele wedstrijd mee.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ᴄᴀᴍɪʟᴀ (@camimayan)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!