Nieuws

Argentijnse bondscoach kan emoties niet bedwingen: 'Hebben zoveel klappen gehad'

Argentijnse bondscoach kan emoties niet bedwingen: 'Hebben zoveel klappen gehad'

18-12-2022 20:43

Vlak na de beslissende benutte penalty van Gonzalo Montiel stond een dolgelukkige Lionel Scaloni voor de camera voor een reactie. De Argentijnse bondscoach kon zijn emoties niet bedwingen.

Met zijn kind op zijn arm reageerde hij op de WK-winst. "Ik heb geluk gehad dat ik hier mag zijn en ik bedank iedereen", reageert Scaloni. "Met de klappen die we moesten verwerken in de finale, en dan op zo'n manier winnen… Ik kan het Argentijnse volk alleen maar vertellen: geniet hiervan."

Vervolgens had de keuzeheer ook een woord van dank in huis voor zijn familie. "'Ik ben altijd dankbaar richting mijn familie geweest, maar als mijn vader en moeder toekijken wil ik ze laten weten dat ik door hun nooit opgegeven heb. Ze lieten mij weten dat ik altijd door moest gaan. Ik vind het ook belangrijk dat de mensen weten dat ik het niet alleen heb gedaan, dit hebben we bereikt als groep."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!