Voormalig United-aanvoerder: 'Het schandelijke Ronaldo-interview doet pijn'

Voormalig United-aanvoerder: 'Het schandelijke Ronaldo-interview doet pijn'
16 december 2022 om 09:39
Laatste update: 16 december 2022 om 11:08

Voormalig Manchester United-captain Antonio Valencia is zeer teleurgesteld over het gedrag van Cristiano Ronaldo. Volgens de Ecuadoriaan is het eeuwig zonde dat de Portugees door de achterdeur vertrekt van Old Trafford

Het veelbesproken interview met Piers Morgan kostte Ronaldo uiteindelijk de kop: de uitlatingen in het gesprek waren dermate schadelijk dat Manchester United besloot om de samenwerking per direct te verbreken. 'Het is jammer dat Cristiano Ronaldo Manchester United op deze manier heeft verlaten', schrijft Valencia in zijn column voor The Athletic.

'Een speler zoals hij had moeten vertrekken voor een vol stadion dat voor hem applaudisseerde. De fans waren dol op hem.' De voormalig vleugelverdediger omschrijft het interview van Ronaldo als 'schandelijk'. 'Hij zult zijn redenen hebben gehad om te zeggen wat hij zei, maar ik voelde me erg slecht over de manier waarop hij is weggegaan. Het doet pijn. Ik hoop dat alles goed gaat bij zijn nieuwe club. Ik wens hem het allerbeste', aldus Valencia.