Transfernieuws

'Komende dagen allesbeslissend voor Feyenoorder, Griekse topper wil huurtransfer'

'Komende dagen allesbeslissend voor Feyenoorder, Griekse topper wil huurtransfer'

15-12-2022 16:27
1

De komende dagen zullen beslissend zijn in de mogelijke overgang van Alireza Jahanbakhsh naar Panathinaikos FC. Dat meldt het Griekse Trifilara.gr.

Jahanbakhsh zou bovenaan het lijstje staan bij de Griekse topclub om de flanken te komen versterken. Panathinaikos FC zou al contact hebben gezocht met het management van de vleugelaanvaller en met Feyenoord. Volgens het Griekse medium is het afwachten wat de verdere ontwikkelingen zullen zijn. De Grieken zouden Jahanbakhsh willen huren met optie tot koop. Feyenoord zet in op een verkoop.

De oud-speler van NEC Nijmegen, AZ Alkmaar en was de afgelopen weken nog actief met Iran op het WK 2022 in Qatar. Uiteindelijk werd zijn land uitgeschakeld in de groepsfase. Jahanbakhsh kwam twee keer in actie en scoorde daarin niet. Ook gaf hij geen assists. Dit seizoen staat de aanvaller bij Feyenoord op twee goals en drie assists in vijftien duels. Ook bij Feyenoord is de Iraniër niet zeker van een basisplaats.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!