Transfernieuws

Update: manager Jahanbakhsh bevestigt interesse van Griekse topclub

Update: manager Jahanbakhsh bevestigt interesse van Griekse topclub

11-12-2022 13:44 Laatste update: 13:43
1

Panathinaikos FC gaat een poging wagen om Alireza Jahanbakhsh los te weken bij Feyenoord, meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. Dat zou kunnen betekenen dat de Iraniër na de uitschakeling op het WK niet meer terugkeert in Rotterdam.

Of Panathinaikos voor een huur- of koopdeal gaat, is volgens het medium nog onbekend. Jahanbakhsh ligt nog vast tot de zomer van 2024, waardoor de Grieken wel wat geld over zullen moeten maken wanneer het om laatstgenoemde vorm zou gaan. De onderhandelingen tussen de clubs is nog niet van start.

Feyenoord zou wel willen luisteren naar het aanbod van Panathinaikos. Jahanbakhsh is namelijk op het tweede of misschien wel derde plan belandt. Vleugelspelers Igor Paixão, Patrik Walemark, Ousamma Idrissi en Javaîro Dilrosun lijken allemaal de voorkeur te krijgen boven de Iraniër. Bovendien zou de Stadionclub nog willen investeren in een speler die ‘extra’ klasse toe kan voegen.

Jahanbakhsh was actief op het WK met Iran. De vleugelspeler kwam ongeveer een uur in actie, waarin hij twee gele kaarten pakte. Daardoor was hij geschorst voor de allesbeslissende wedstrijd tegen de Verenigde Staten, de tegenstander van Oranje.

Update: de manager van Alireza Jahanbakhsh heeft bevestigd dat Panathinaikos geïnteresseerd is in de Iraanse aanvaller. "Zoals je al hebt gehoord en weet, is er inderdaad belangstelling van Panathinaikos voor Alireza. Meer kan ik jullie op dit moment niet vertellen", liet de zaakwaarnemer weten na navraag van het Griekse SDNA. Jahanbakhsh reist maandag 'gewoon' af naar Portugal met Feyenoord. De koploper van de Eredivisie werkt daar een trainingskamp af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!