Nieuws

Twente-talent in de belangstelling van Feyenoord: Bewijs dat je goed bezig bent

Twente-talent in de belangstelling van Feyenoord: "Bewijs dat je goed bezig bent"

15-12-2021 11:38 Laatste update: 12:27

Feyenoord heeft interesse in Mees Hilgers. De twintigjarige verdediger van FC Twente reageert op een mogelijke overgang naar de Stadionclub en ziet het als een bewijs dat hij op de goede weg is. 

In gesprek met De Telegraaf reageert de Amersfoorter op de vermeende interesse van de Rotterdammers. "Het is mooi als zo'n grote club interesse heeft. Dat is toch een bewijs dat je goed bezig bent." Op dit moment is Hilgers nog erg gelukkig bij de club uit Enschede. "Het is allemaal nog ver weg en ik zit ook goed bij FC Twente, waar ik nog een lang contract heb.” 

"Ik speel bijna alles en het gaat goed. Voor het seizoen had ik dit eerlijk gezegd niet verwacht. Ik wist wel dat ik de kans zou pakken als ik die zou krijgen", reageert de mandekker op zijn basisplaats. Door blessures van Julio Pleguezuelo en Kik Pierie begon de jongeling het seizoen als vaste kracht en is hij sindsdien niet meer uit de opstelling verdwenen. "Ik speel gewoon vrijuit en met vertrouwen. Dat heb ik altijd al gedaan."  

Een interlandcarrière bij Indonesië behoort voor Hilgers tot de mogelijkheden. De Indonesische voetbalbond heeft inmiddels contact opgenomen om te kijken of de verdediger welwillend tegenover een interlandcarrière voor dat land staat. "Mijn moeder is Indisch. Ik heb wel een band met het land. Ik ben er al vier keer geweest en heb ook familie daar. Maar of ik wil gaan voetballen voor Indonesië is een beslissing die ik pas in de toekomst zal nemen."