Nieuws

Frankrijk-goalie Lloris reageert op gemiste strafschop van ploeggenoot Kane

Frankrijk-goalie Lloris reageert op gemiste strafschop van ploeggenoot Kane

11-12-2022 21:58

Hugo Lloris heeft na de gewonnen kwartfinale tegen Engeland gereageerd op de gemiste strafschop van Harry Kane. De twee zijn ploeggenoten bij Tottenham Hotspur en dat kan weleens meegespeeld hebben in het hoofd van de Engelse spits. 

Kane mocht in de kwartfinale tussen Engeland en Frankrijk tweemaal vanaf de strafschopstip aanleggen, maar alleen de eerste penalty ging erin. "Bij de eerste penalty dacht ik: we kennen elkaar nu al zo lang, hij gaat van hoek veranderen", reageert Lloris op de kanalen van de Franse ploeg. "Maar hij hield het bij zijn vaste ritueel. Bij de tweede penalty zat ik wel goed. Hij moet gedacht hebben dat ik nu wel naar de goede hoek zou gaan, dus hij raakt de bal te hard. Het was een belangrijk moment in de wedstrijd."

De Fransen wonnen uiteindelijk met 2-1 van Engeland en plaatsten zich zo voor de halve finale van het WK. Marokko, dat na Spanje ook Portugal wist uit te schakelen, is de tegenstander.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!