Nieuws

Ten Hag op zoek naar een nieuwe aanvaller: 'We onderzoeken alle mogelijkheden'

Ten Hag op zoek naar een nieuwe aanvaller: 'We onderzoeken alle mogelijkheden'

11-12-2022 08:25
1

Manchester United gaat de komende transferwindow op zoek naar een nieuwe spits. Hiermee lijkt de club in te willen spelen op het vertrek van Cristiano Ronaldo.

Na het vertrek van Ronaldo is er een plek vrijgekomen in de aanval van The Mancunians. De Portugees zat voornamelijk op de bank, maar kreeg wél rijkelijk betaald. Nu de aanvaller is vertrokken, lijkt het er op dat de club de nodige middelen heeft zich te versterken. Erik ten Hag bevestigde op de persconferentie, na de verloren wedstrijd tegen Real Betis (1-0), Dat United op zoek gaat naar een aanvallende impuls. "Ja, we willen een spits. Maar alleen als we de juiste speler vinden. We zullen alles doen wat in onze macht ligt. We doen onderzoek naar alle mogelijkheden en we doen alles wat we kunnen."

Afgelopen zomer werd de naam van Cody Gakpo veelvuldig gelinkt aan United. De PSV'er beleeft tot nu toe een fantastisch seizoen en groeide uit tot een bepalende speler op het WK. De Eintovenaar scoorde drie keer waardoor de interesse in hem de komende maanden zal toenemen. Of het in de winter daadwerkelijk van een overstap zal komen, is nog maar de vraag.