Nieuws

Agüero legt gedrag Messi uit: 'Weghorst had zijn mond moeten houden'

Agüero legt gedrag Messi uit: 'Weghorst had zijn mond moeten houden'

10-12-2022 13:12 Laatste update: 13:18
2

Sergio Agüero heeft de uitbrander van Lionel Messi aan het adres van Wout Weghorst toegelicht. Volgens de gewezen aanvaller had de kleine Argentijn geen trek in een gesprek met de boomlange spits toen hij een interview gaf.

Na afloop verscheen Messi voor de camera van een Argentijnse zender, waarna Weghorst zich mengde in het gesprek. Hij zou 'Hey, hey, Messi!', hebben geroepen volgens de eveneens aanwezige Agüero. "Ik was net op weg naar de kleedkamer toen deze grote gast (Weghorst, red.) begon te schreeuwen", wordt de oud-spits opgetekend door The Mirror. "Messi keek vervolgens naar hem op en zei toen wat hij zei."

Messi liet zich kennen en noemde de Nederlander onder meer een dwaas. "Die gozer (Weghorst, red.) zei vervolgens: 'Kom hier en zeg dat nog een keer'", vervolgt Aguëro. "Toen sprong ik ertussen en zei ik dat hij zijn mond moest houden. Ik vroeg hem waarom hij zo tegen Messi praten. Hij zei: 'Zeg niet dat ik mijn mond moet houden'."

Agüero omschrijft de situatie als 'een heet moment'. "Ik zei tegen hem: Oké, het is over nu. Schud m'n hand en succes verder." Bekijk hieronder de uitspraken van Messi en de discussie tussen de voormalig Manchester City-spits en Weghorst.