Geblesseerde Ramselaar verlengt aflopend contract bij FC Utrecht

6 december om 19:54

Bart Ramselaar heeft zijn aflopende contract bij FC Utrecht met twee seizoenen verlengd. De van een blessure herstellende middenvelder ligt hierdoor tot medio 2025 vast in Stadion Galgenwaard. 

"In de eindfase van het afgelopen seizoen raakte Bart geblesseerd. Dat was op dat moment natuurlijk een enorme domper voor zowel Bart als FC Utrecht. Professioneel als hij is, zette Bart al snel de knop om en richtte hij zich op het maken van zijn rentree. Die komt inmiddels steeds dichterbij", vertelt Technisch Directeur Jordy Zuidam op de officiële clubsite.

"Als geen ander kennen we in Utrecht de kwaliteiten van Bart, en wij hebben er het volste vertrouwen in dat hij die weer gaat tonen zodra hij volledig hersteld is. Daarom zijn we blij dat we zijn aflopende contract nu al hebben verlengd. Uit deze nieuwe overeenkomst spreekt wederzijds vertrouwen én deze nieuwe verbintenis biedt zekerheid voor Bart en voor ons."

Ramselaar speelde tot dusver al 125 officiële duels in de Domstad, waarin hij dertig keer het net vond en vijftien assists leverde.