Nieuws

Mané steekt ploeggenoten hart onder de riem: 'Beste broeders, mensen zijn trots'

Mané steekt ploeggenoten hart onder de riem: 'Beste broeders, mensen zijn trots'

05-12-2022 09:38

Senegal werd zondag uitgeschakeld in de achtste finales door een sterk Engeland, maar Sadio Mané is trots op zijn ploeggenoten. De grote ster van Senegal viel vlak voor het WK geblesseerd uit en moest het toernooi laten schieten.

Mané deelde na de uitschakeling van Senegal een hartverwarmend bericht op Twitter. 'Beste broeders, de mensen zijn trots op jullie reis, die de harten van de fans heeft verwarmd en waarop de nationale trots met waardigheid is verdedigd. Veel succes, de lessen gaan door. We gaan op zoek naar meer prijzen.' Senegal meldde zich bij het WK als winnaar van de Afrika Cup en werd tweede in de groep met Nederland, Ecuador en Qatar. Engeland was echter met 3-0 te sterk in de achtste finales.

Sportminister Yankhoba Diatara had ook mooie woorden over voor de nationale ploeg, namens president Chérif Macky Sall. 'Weet dat de mensen erg trots op jullie zijn. We blijven als zeventien miljoen Leeuwen achter jullie staan. We zullen altijd naast jullie brullen om jullie naar meer overwinningen te duwen.'